Knowledge centers

  Legal & Compliance

  V&V is een referentie op de Belgische markt inzake juridische materies die verband houden met persoonsverzekeringen of voorzorgsregelingen.
  Vereycken & Vereycken is een referentie op de Belgische markt inzake juridische materies die verband houden met persoonsverzekeringen of voorzorgsregelingen. Het spectrum van de juridische dienstverlening gaat van de fiscale en sociale wetgeving over het verzekeringscontractenrecht en de pensioenwetgeving tot de controlewetgeving. Ook antiwitwaswetgeving en consumentenbescherming in de specifieke context van levens- en pensioenverzekeringen behoren tot de kerndisciplines van Vereycken & Vereycken. 

  Het implementeren van nieuwe wetgevingen wordt bij Vereycken & Vereycken verheven tot een kunst. Hierbij wordt er steeds gestreefd naar vooruitgang, en dit voor iedereen. Altijd wordt er aandacht besteed aan de commerciële, beheersmatige en verzekeringstechnische aspecten van nieuwe wetgeving. Hierbij geen blablabla, maar wel grondige en duurzame oplossingen.

  De dienstverlening van Vereycken & Vereycken is vooral gericht op levensverzekeraars. Maar ook pensioenfondsen, professionele tussenpersonen, employee benefits-consulenten, advocaten, notarissen, accountants, belastingconsulenten en bedrijfsrevisoren doen regelmatig een beroep op de vakkennis van Vereycken & Vereycken.

  De specialisten van Vereycken & Vereycken worden ook regelmatig ingeschakeld in opleidingstrajecten voor buiten- en binnendienstmedewerkers. Ook het schrijven van algemene voorwaarden, info-fiches, technische dossiers, toelatingsdossiers, softwareanalyses, proceduremanuals, … en de begeleiding bij contacten met de overheid (fiscale rulings, overleg met toezichthouder, belastingcontroles, …) behoren tot de dagelijkse praktijk.

  Samenwerken?

  Uiteraard kunnen we niet alles vertellen op onze website. Contacteer ons om samen te bekijken hoe we kunnen samenwerken.

  Heeft u interesse in onze diensten?

  Op onze website kunnen we natuurlijk niet alles vertellen. Als u interesse hebt om samen te werken met ons, of als u gewoon nieuwsgierig bent, neem dan zeker contact op. We kunnen heel snel samen inschatten hoe wij u vooruit kunnen helpen.